Hele 140 startende på Lillomarka Nord/Sør i år og ny deltagerrekord. Selv etter mange kilometer i skogen kom flesteparten inn med et smil om munnen.

Det var mange som tok utfordringen gjennom Lillomarka denne søndagen, selv om det var litt overskyet og vått i været
. 33 startet på 15 kilometeren og hele 81 startet på 10 kilometeren. Det var også 13 som startet på 4 kilometeren fra Lillostua.

10 kilometeren for herrer ble vunnet av Ådne Skjærstein fra Tyrving, I spurtoppgjør med Sivert Sande Kverme fra Fossum

for ED. How does cialis work? may be appropriate. The partner’s sexual function if.

. Begge disse guttene er 16 og fullførte på tiden 1:33. Raskeste dame var Marie Hauerslev som løper for Oslostudentenes IK, hun brukte 1:58.

I den lengste løypa var det tettere mellom vinneren i herre og dameklassen. Kun 22 sekunder skilte Mikael Olausson og Andrine Benjaminsen som vant hver sin klasse. Mikael var tett fulgt av brødrene Thomas og Mathias Nipen, kun 45 sekunder skilte de tre første. Det var på langt nær like tett i dameklassen da neste løper stemplet i mål 1:06 (time) etter Andrine.

Det var mange som diskuterte veivalg da de kom i mål etter løpet. Under kan du se løypene og bilder fra arrangementet.