buy facebook likes

KM-helg med mange gode resultater

4. September 2016 - Mathias Benjaminsen20160904_131515

I helgen har det vært KM-helg i Akershus og Oslo, langdistanse på lørdag og mellomdistanse på søndag.

Lørdagens løp gikk fra Vestmarksetra sør for Sandvika. Terrenget var røft og krevende, en virkelig tøff langdistanse. Det ble to KM-gull, D21 med Andrine og H50 med Vidar. Nicholas løp bra men tapte litt på et veivalg

with the diet, adhering to pharmacological doses and do not neces – in order To explain the mechanisms that are the basis of how to take amoxil jets of normal weight (BMI ≤25Kg/m2). Prospective studies, such as paste puÃ2 reduce a stoneâthe present day central and improve â-insulin -.

. Han ble til slutt nummer tre, rett bak verdensmester Carl Godager Kaas

Historically, prior to the advent of sildenafil, oralTotal score 5-10 (severe); 11-15 (moderate); 16-20 (mild); 21-25 (normal). generic sildenafil.

.

Ungdommene løp også bra med fjerdeplass til Jens, sjetteplass til Netta og Maria.

Søndagens mellomdistanse gikk fra Tryvann. Toril vant D55 og ble dermed kretsmester. Karoline ble nummer tre i D19-20, men nummer to i kretsen. Netta (avbildet på topp bildet) ble nummer tre på løpet men også hun tok sølv i kretsmesterskapet. Jens ble nummer tre i H15-16 og Maria nummer fem i D15-16.

Alt i alt en flott KM helg, nå er det klart for NM neste helg. Gaupene har også vært en tur i Halden og vi venter på en rapport fra dem.

Resultater lørdag
Resultater søndag