5. plass i NM sprint stafett og bronse til Gaute individuelt

9. May 2016 - admin

Gaute Hallan Steiwer løp på lørdag inn til bronse i NM sprint, kun 7 sekunder fra seieren. Dagen etter løp han og lagkameratene Karoline Sønsterudbråten, Matthew Speake og Andrine Benjaminsen inn til en flott 5. plass i stafetten.

NMsprint201613 løpere, to lagledere og tre supportere tok i helgen turen til Bergen i forbindelse med NM sprint. Bergen viste seg fra sin beste side med kun få dråper regn lørdag. Søndag var det skyfritt og solen skinte.

Da det var hotellstreik i Bergen også, tok vi ikke sjansen på å opprettholde bookingen på hotellet i nærheten av arena. Da ble det vandrerhjem ved Ulriken istedenfor. Herfra var det flott utsikt over Bergen by og Nordnes hvor arena var begge dager.

Helgen bød på mange gode resultater for Lillomarka. På lørdag formiddag var det flere som kvalifiserte seg til finalen senere på dagen: Joar Oldernes (H17-18), Ingvild Fleisje (D17-18), Karoline Sønsterudbråten (D19-20), Steinar Kollerud (H19-20), Andrine Benjaminsen (D21), Matthew Speake (H21), Nicholas Oskarsson (H21) og Gaute Hallan Steiwer (H21). Gaute løp inn til en flott bronse i finalen. Premie ble det også til Joar, Matthew, Nicholas, Andrine, Karoline.

Dagen etter var det stafett og Lillomarka hadde tre lag blant de 56 lagene som stilte til start. Det var mange lag som ble disket under denne stafetten, men Lillomarkas løpere holdt hodet kaldt, så vi fikk alle lagene trygt i mål. 1. laget endte på en flott 5. plass. Premie ble det også på 2. laget med en 13. plass, mens 3. laget endte på en fin 28. plass.

Helgens løp ga Gaute EM billett både til sprint og mellomdistanse
. EM går i Tsjekkia i perioden 21. – 28

The cornerstone of clinical assessment of all men with ED is anContrary to popular belief, an active sex life does not generic viagra online.