buy facebook likes

Resultater Postplukkmesterskapet

17. September 2015 - Vidar Benjaminsen

Gårsdagens klubb-/postplukkmesterskap ble besøkt av hele 70 små og store Lillomarkinger. Den tradisjonelle postplukken fungerte også kjempefint som klassevis klubbmesterskap.

Resultater finner du i denne PDF-fila.

Totalresultater for alle inkl. jentepoeng og postbesøk finner du i denne PDF-fila (post 63 = kode 204)

Kartet fra Postplukkmesterskapet som PDF-fil.

Jens svever på vei mot mål i H13-16.

Jens svever. Her fra Solrenningen 2015.

Siden det er litt mer prestisje med klubbmesterskapet så har vi ikke tatt med “Gaupeforeldre-poengene”. Jentetillegget er heller ikke tatt med, siden det nå er separate klasser.

Men det er uansett litt gøy å se på totallistene, og der er det H15-16 vinner Jens Johan Brekke som topper alle listene med 208 poeng. Han er da 1 poeng foran Matt Speake som var veldig glad for sine 20 bonuspoeng i klasse H30-39 år.

På en finfin tredjeplass på totallisten er Agnes Bell i D5-7 år med 201 poeng (inklusive jentetillegget). Verdt å merke seg at hun sanket sine 4 postpoeng på tiden 29.35 – bra timing.

For øvrig er det mange som har mye å hente på taktikken. Nicholas Oskarsson var den som tok flest poster med hele 19 av de 20. Men – hadde han kuttet ut den siste lille runden sin til de søndre postene med færrest poeng, så ville han unngått 25 minuspoeng og stått igjen som vinner med 220 poeng 🙂 Dog skal han ha for forsøket med å ta alle poster innenfor 30-minuttersgrensen.

En stor takk til Bjarte Dyngjeland som var gårsdagens tidtaker, med et splitter nytt Eqtiming utregningssystem for postplukkpoengene. Takk også til Veteranklubbens vaffelgjeng og hjelpere Hans Anton Eklund, Ann Marie Kjos og Ellen og Arne Kjell Svendsen.