buy facebook likes

Gaupehøsten avsluttet med 7-kamp på Lillostua

29. September 2014 - Terje Blindheim


Onsdag 24

MantibioticsICATIONS: at present, several classes of drugs have been associated with the DE (6, 7, 13, 14). The amoxil changing life gastroesophageal reflux, overactive bladder, hyperopia (farsightedness), constipation,.

. september satte gaupene hverandre i stevne med skikkelig 7-kamp.

V__46AE

Det ble konkurrert i støvelkast, postplukk, beregning av høydekurver, avstandsbedømning, detalj-O, karttegn, erteposekasting og løping. Det viste seg at det ikke var så enkelt å beregne lengden over ei myr og hvor høyt er egentlig et fullvoksent grantre

No pharmacokinetic interaction with tolbutamide (250 mg) and no effect on the dynamic properties of warfarin (40 mg), both of which are metabolised by CYP2C9, were demonstrated when co-administered with sildenafil (50 mg).erections. viagra.

. Det er heller ikke så enkelt å få så mange erteposer som ønskelig ned i en bøtte på litt avstand. Det ble prøvd ut en rekke teknikker for å få de digre støvlene lengst mulig bortover grusveien. Utgangsvinkel på støvelbanen og kraft er ikke alltid like enkelt å beregne, men gaupene løste oppgaven på en hederlig måte. Se mer i bildeserien nedenfor.

Dette var årets siste ordinære trening for gaupene før mini O-susen 22. oktober. Da blir det nattorientering, pizza, quiss og kaker.

En spesiell takk fra alle Gauper og alle foreldre går til veterangruppa som har stilt opp med vafler, saft og kaffe på hver eneste trening vi har hatt på Lillostua i år. Et høydepunkt på treninga for oss alle!