. september i forbindelse med at klubben fyller 125 år i 2014. Jubileumsarrangementet fant sted i Kjekstadmarka som ligger sør for E18 mellom Asker og Drammen.

Premievinnerne fra NM-stafetten

relationship problems can impair erectile functioning by- radical prostatectomy viagra pill.

. Foran fra venstre Jonas Juveli, Helen Palmer, Andrine Benjaminsen og Siri Kollerud. Bak: Matt Speake, Nicholas Oskarsson, Gaute Hallan Steiwer, Steinar Kollerud og Mathias Benjaminsen
. (Alle foto: Reidunn Hallan)

NM-uken startet med langdistanse på torsdag. I flott høstvær stilte 9 løpere fra Lillomarka til start. I D19-20 viste Andrine Benjaminsen at hun er på gang igjen og løp inn til en flott 5. plass, kun 3:33 bak vinneren. Steinar Kollerud har hatt en bra sesong, med blant annet sølv i NM natt. På torsdag ble han nummer 6 av de 52 startende. Premie ble det også på Matthew Speake som løp inn til 14. plass i seniorklassen.

På fredag ettermiddag var det bare seniorene som skulle i ilden
. På mellomdistanse er det direkte final for juniorene mens seniorene må gjennom en kvalifisering. Av de 6 lillomarkingene som prøvde å kvalifisere seg, var det 4 løpere som gikk videre til lørdagens finale. Helen Palmer var 16 sekunder fra en finaleplass mens  Mathias Benjaminsen kun var fattige 8 sekunder fra en finalplass
. Gaute Hallan Steiwer, Matthew Speake og  Jonas Sommerstad Juveli løp i samme heat og kom videre med henholdsvis andre, tredje og åttende plass i heatet.

I lørdagens finale fulgte Gaute og Matthew opp de gode løpene dagen før og løp inn til henholdsvis 5. og 20. premie. Premie ble det også på Andrine med 8. plass og Steinar med 14. plass.

Søndag var det klart for stafett. Lillomarka stilte med hele tre damelag og tre herrelag. Det var igjen børstet støv av Toril Hallan som løp på 3. laget sammen med Solveig Blindheim og Sara Angell Bakke. Herrenes 3. lag var et rent veteranlag med Arne Dybdahl, Jens Olav Kløvrud og Stein Blomseth.

Både i herrestafetten og damestafetten sprengte vi igjen egne grenser og fikk ny rekord. Gaute og Matthew fikk seg en ny premie da de sammen med Nicholas Oskarsson løp inn til en fin 5. plass, kun 4 minutter bak IL Tyrving som tok gull. Andrine fikk sin tredje premie for helgen da hun sammen med Siri Kollerud og Helen Palmer sikret seg 6. plassen, 3:03 bak Haldens vinnerlag. Premie ble det også til herrenes 2. lag som besto av Mathias Benjaminsen, Steinar Kollerud og  Jonas Sommerstad Juveli. De ble nr 24 av hele 107 startende lag.  På damenes 2. lag løp Kristin Brekke,  Ingvild Wang og Ingvild Brekke inn til 42. plass.