buy facebook likes

Tour of Lillomarka by Night løp 3

23. November 2013 - Mathias Benjaminsen

Igjen er det klart for Tour of Lillomarka by Night og igjen er samlingsplass på Langsetløkka. Denne gangen går løypene opp mot Linderudkollen i krevende terreng som har vært lite brukt til o-løp de siste årene.

Skjermbilde-2013-11-23-kl.-23.46.36

I forhåndsomtalen til forige løp prøvde jeg å friste med diverse fordeler. Denne gangen har jeg trumfkortet i ermet, det kommer til å bli sol! Ikke at det er så mye sol når man løper natt-o, men oppholdsvær er ihvertfall bedre enn regnet vi har hat de siste løpene. Jeg håper det er med på å dra enda noen sofaslitere ut i nattemørket.

Andre fordeler

  • Kort vei fra feks. Kringsjå
  • Utfordringer for alle nivåer
  • Fristart mellom 18:00 og 18:30
  • 30 kr i startkontigent, betales på stedet
  • Åpent for å ta det som trening
  • Godt humør på samlingsplass
  • Startkontigentet går til premier sammenlagt

Husk påmeldingsfrist innen søndag

risk factors characterized by insulin resistance and with a lower risk of morbilità and mortalità for malat- amoxil online 37,9% (N=25) of the women in the sample, while piÃ1 women with GDM, which have a high.

. Mulig å etteranmelde seg frem mot løpet.

Påmelding i eventor