Lill-o-dilten

Tur orientering i Lillomarka

Lill-O-Dilten 2015

Deltakerkonvolutten inneholder et velkomstskriv, kartene Lillomarka nord, Trollvann, Solemskogen, Sandermosen og Breisjøen samt Groruddalsturene som er nær-orientering i Grorud bydel med eget kart over bydelen. Vi samarbeider med Oppsal orientering, slik at vi også har kart over Puttåsen i Østmarka, der 10 av turorienteringspostene til Ola Dilt er tegnet inn. Vi har også med Ola Dilts fjernposter der man må overføre posten til Turkart over Østmarka. Poeng fra alle disse inngår på klippekortet til Lill-O-Dilten.

Åpning av Lill-O-dilten er lørdag 11. april med ekstraposter fra Grorud senter i tidsrommet 12-15. Postene fra Grorud Senter gir poeng i både Lill-O-dilten og Mini-O-dilten.

Groruddalsturene er også i år poenggivende for merker, plaketter etc.

Følg med på nyheter fra oss på siden www.turorientering.no/lillomarkaol

IMG_0939 Storhaug

Mini-Dilten 2015

Deltakerkonvolutten inneholder et velkomstskriv, og de tradisjonelle kartene Hestejordene, Breisjøen og Vesletjern samt Groruddalsturene som er nær-orientering i Grorud bydel med eget kart over bydelen. Poeng fra alle disse inngår på klippekortet til Mini-O-Dilten.

Åpning av Lill-O-dilten, Mini-Dilten og Groruddalsturene er lørdag 11. april med ekstraposter fra Grorud senter i tidsrommet 12-15. Postene fra Grorud Senter gir poeng i både Lill-O-dilten og Mini-O-dilten.

Groruddalsturene er også i år poenggivende for merker, plaketter etc.

Følg med på nyheter fra oss på siden www.turorientering.no/lillomarkaol

Lill-o-dilten er på nett

Vi har mulighet for elektronisk klipping på nett og fra mobiltelefon i Lill-O-dilten og Mini-O-dilten. Husk bare på å notere postenes koder for registrering på nett. Det er også egen blogg med innlegg fra Lill-O-diltere. Du kan følge med på hvor mange poeng du har samlet og sammenligne deg med andre deltakere. Dette finner du på siden turorientering.no/lillomarkaol.

Husk likevel på å sende inn pappkortet for offisiell registrering av poeng til merker og plaketter seinest 12. oktober.

Myr-nord-for-Slengfehøgda-IMG_6891

Groruddalsturene 2015

Dette er et gratisopplegg med 20 poster i bydel Grorud og den nærmeste skogen. Postene gir poeng i både Lill-O-Dilten og Mini-Dilten i tillegg til at den har sin egen poengregistrering og premiering.

Du kan finne Groruddalsturenes hjemmeside ved å gå til siden www.Groruddalen.no og trykke på knappen «Groruddalsturene». Her kan du logge deg inn og få tilgang til faktaarkene om alle postene for sesongen. Der kan du lese hva som er spesielt med hver enkelt post, se nye og gamle bilder og bli bedre kjent i bydelen.

 

IMG_4832 Løyperyddere tar en rast ved bålet ved Aurevann

Turmarsj med folkesportklubben Mila

Samarbeidet med folkesportklubben MILA fortsetter. Hver vandring gir 20 poeng.

Vandringen langs Alna arrangeres søndag 14. juni 11-13 og Milavandringen søndag 23. august 10-12. Begge har start fra Rødtvet skole, Sandåsveien 1. Dessuten har vi det permanente opplegget ”Lillomarkavandringen” som gjelder hele sommersesongen, dvs fra 15. april til sesongslutt i Lillodilten. Du finner den fra Esso On The Run på Kalbakken.

Folkesportklubben MILA har en ekte astronom blant sine medlemmer. Følg med under ”Arrangementer” på turorientering.no/lillomarkaol. Der vil du finne datoer for stjernevandringer med god guiding. Stjernevandringene er ekstra tilbud uten poeng i Lill-O-Dilten.

Ytterligere informasjon om disse arrangementene finner du også på fskmila.no.

Bakgrunn

Åpningen av Lill-O-dilten sto Grorud Idrettslag for på O-sportens dag den 15.mai 1968. Etter at Lillomarka Orienteringslag ble stiftet i 1985, har klubben ført denne årlige tradisjonen videre.

Turorientering gir sunn trim og flotte turer i skog og mark. Hvert år benytter over 1000 naturglade Lill-O-diltere seg av dette tilbudet. De benytter anledningen til å kombinere familievennlig postjakt med naturopplevelser i Lillomarka.

Turorientering er en ypperlig måte å bli kjent i marka utenfor de vanlige stier og veier. Du velger selv ditt startsted, starttid, postrekkefølge og tempo! Den fullkomne frihet?!

Post-på-Slengfehøgda-IMG_6905

Avslutningskvelden

Den vil i år bli avholdt i klubbhuset til Grorud IL, Grorudveien 7, 
Tirsdag 3. november i tidsrommet 18.30 – 20.00.

Det vil her bli salg av merker og plaketter.
Barn født 2001 eller senere får ved fremmøte på avslutningskvelden også diplom.
De som har klart merke-/plakett, men som ikke kan hente disse på avslutningskvelden, kan få hentet dette i Grorud Libris bokhandel på Nærsenteret i tiden 7 – 19/11 mot et lite gebyr.