Harry Lagert 2-2016 (20.09.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skar, Maridalen
Arrangør: Nydalen
Disiplin: Natt
Distanse: 3.61 km
Tid: 33:45
Ikke like stødig i dag. Var ikke rolig nok til å begynne med, tok ikke sikre veivalg, og gikk på to bommer frem til 3 post. Resten av løypa orienterte jeg ganske bra, men farten var lav. Kløner fælt i utforbakke når det er såpass rufsete bunn som her.
1 Burde løpt ned på veien. Løp på kurs, men lot meg dra ned til høyre av andre løpere og ble veldig usikker. Traska rundt litt før jeg fant ut av det. Et snaut minutt bom.
2 Ok, trodde jeg var mer til venstre og forventet å se hogstfeltet. Stoppet og leste kartet ved søkket, skjønte hvor jeg var og gikk rett i.
3 Her trodde jeg også at jeg løp mer til venstre. Baska meg gjennom hogstfeltet som nå er tett ungskog, fikk lite til å stemme videre, loka gjennom grøntfeltet og tenkte at det var lurest å prøve å ta meg inn på stien. Klarte det etterhvert. Drøyt 3 min bom.
4 Riktig veivalg, men dro litt for tidlig ned i det store søkket etter kollepartiet, og knota en del der før jeg kom meg opp på kollen før posten. Tapte ikke så mye på det, et snaut havminutt kanskje
5-7 Bra, men forsiktig
8 Mest opptatt av å ikke tråkke feil, lot meg dra med av en liten klynge og vi fikk en liten ekstrarunde. Et halvminutt der også
9 Så Fremming foran meg på stien, spurta forbi og sikret en liten opptur til slutt.

Harry Lagerts nattcup var, som vanlig, skikkelig bra. Utfordrende løyper, mange som bomma i kveld.
Vis kommentarer (0)
 
Harry Lagert 2-2016 (20.09.2016)