KM stafett 2016, Båstad (17.09.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Stiklatjern
Arrangør: Indre Østfold
Disiplin: stafett
Etappe: 3
Distanse: 4.82 km
Tid: 34:55
Stafett H150, Oslo/Akershus og Østfold. Realt og bra o-terreng, fine løyper, fint vær og ganske fin form. A-laget, som besto av Vidar B, Terje B og Stein B, ble nr 4 totalt og nr 3 i kretsen. Selv gjorde jeg sannsynligvis mitt beste løp i moderne tid, med god flyt og svært lite tidstap.
1 lå bak Grotnes fra Tyrving på stien, litt annen trase inn mot posten, stemplet et tidel før Leif S og Tore B på posten.
2 La meg på hjul med Leif, men av ren respekt lot jeg han få et lite forsprang opp mot toppen før posten.
3 Knotete over søkkene, fint men slitsomt over åsen. Fikk ryggen til AMHN på vei opp, og det var motiverende. Av respekt lot jeg henne få et forsprang over toppen. Fin trase, så Leif foran meg da jeg var på myra inn mot posten. Fremdeles i respektfull avstand, da. Tenkte litt på at trening i litt større mengder kanskje kan redusere behovet for alle denne respekten, men det høres litt slitsomt ut. Kartet er litt pussig inn mot 3, mente jeg løp over kollen litt før posten, men måtte mye mer mot venstre inn i posten enn antatt. I følge gps har jeg løpt lenger til høyre, men jeg løp da vitterlig over en kolle. Flere som er både større og sterkere enn meg som har sagt det samme.
4 bra
5 løp rett forbi posten, tapte max 15 sek på det, og stemplet samtidig som Tore B
6 bra. full kontroll inn mot den halvmeterhøye steinen de hadde gjemt flagget bak
7 feil vinkel ut av posten, stoppet på stien og bestemte meg allikevel for trygt veivalg rundt høyre. Myra inn mot posten var ikke veldig god å løpe i, så jeg tapte nok en del totalt på dette strekket
8-M bra. Sliten, men fornøyd med at jeg holdt konsentrasjonen hele veien. Dette er jo mirakuløst lite bomming til meg å være
Vis kommentarer (0)
 
KM stafett 2016, Båstad (17.09.2016)