15-stafetten (20.05.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Lutvann
Arrangør: Oppsal
Etappe: 15
Siste etp på Lillomarka 2. Har følt at formen har vært på oppadgående i det siste, så jeg gledet meg til å løpe. Det ble en nedslående opplevelse Svakt o-teknisk, og oppsiktsvekkende lav fart.
1 og 2 bra
3 fulgte ikke med på retningen, trodde jeg kom ut på veien høyere opp.
4. Riktig først, så fikk jeg en ide om at jeg måtte ta av fra den lille stien som egentlig gikk rett i posten, og surra bort litt tid på det
5 bevisst å ta posten derfra, men kanskje ikke så lurt. Og litt lang høyresving inn i posten.
6 trodde brått at jeg var i ferd med å løpe for langt, dro opp på kollen for tidlig, og surra litt før jeg skjønte tegninga. Bækkelaget stemplet like før meg på posten
7 ok.Helt etter planen, men klarte ikke å holde tempoet til Bækkelaget en eneste meter.
8 fikk ikke med meg at stien skulle ned under skrentrekka etter hvert, så jeg fortsatte rett fram og måtte klatre litt og bruke en del ekstra tid før jeg var på veien. Tveite passerte meg i bakken opp mot posten, klarte å holde følge i ca 3 meter.
9 litt langt til venstre fordi jeg hang på Kasper Fosser som passerte meg ut fra 8 post. Han løp fort.
10 uten plan ut fra 9, så det ble feil utgang med tanke på planen jeg klekket ut etter hvert. Da jeg kom opp på toppen klarte jeg i tillegg å dra for langt høyre, sikkert fordi jeg var sliten og løp der jeg syntes det så finest ut. Fikk ok inngang til posten, da.
11- M : ikke noe bom, men veivalg som bar preg av at jeg var sliten både i kropp og hode.
Vis kommentarer (0)
 
15-stafetten (20.05.2016)