Lillomarka Nord/sør (09.10.2015)
Kategori: Konkurranse
Arrangør: Lillomarka
Disiplin: Fellesstart
Flere amatørmessige feil underveis la en demper på stemningen for min del. Fint arrangement med artige løyper i tidvis veldig fint terreng, mange veivalgsutfordringer.

1 La meg bak nestoren fra OSI i starten, men kuttet over ved pytten og fikk med meg en del på det. Så leste jeg feil ved enden av myra, fikk det for meg at jeg kom ut på stien lenger nord og løp sørover. Møtte Egge og Helgaker, og skjønte at jeg var på villspor. Tapte litt over 1 min til Øyvind G fra Årvoll, som var sammen med meg før jeg dreit på draget.
3 Tok et bra veivalg her, og ledet på 3 post. Helgaker var med deler avv strekket, men tok en dårligere trase ned lia midtveis og var ca 20 sek bak.
4 Vinglet litt. Møtte Helgaker da jeg var på vei ut av posten, og Øyvind G like bak.
5 Så ikke stien til høyre etter første kollen, det er også en sti som fortsetter rett fram der. Havnet dermed feil, og endret plan. Etter å ha løpt rundt på vei og kuttet over, møtte jeg Helgaker igjen. Leste feil på småstiene inn mot posten, ble ca 1 min bom, men Helgaker bommet også.
6 Tok igjen Øyvind G, som hadde sneket seg forbi på 5 post
7 La meg bak de andre i håp om at de skulle ta et annet veivalg mot 8 enn det jeg hadde planlagt.
8 Måtte vente litt før de begynte å løpe, stakk så i motsatt retning ned på veien. Møtte Øyvind G midtveis, men han var sliten og ble borte bakkene opp etter P-plassen. Så presterte jeg å lese feil på hvilken sti jeg fulgte, skjønte ikke hvorfor det var så langt til stien inn mot posten, snudde og tok inn et knøttlite tråkk og basket meg inn i et grønnfelt, tok meg inn og dro opp mot posten. Der så jeg Helgaker på vei ut.
9 så ikke den første stien til venstre, ble en liten sleng der, og dro litt mye på tvers av kollen inn mot posten. Så de to andre foran meg i skogen, men klarte ikke å ta dem igjen. Fillern.
Vis kommentarer (0)
 
Lillomarka Nord/sør (09.10.2015)