10Mila 2015, 5 etp (10.05.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skepptuna
5 etp for Lillomarka 2. Fornøyd, klarte stort sett å holde kontroll og unngikk store bommer. Ok form, men merket jo at de fleste andre ute i skauen er bedre trent enn meg.

1 Åpnet forsiktig med veivalg rundt, var redd for at det var svært vanskelig orientering i år. Skulle ha fullført veivalget og fulgt enga videre i stedet for å baske rundt i tynningshogsten. Nølte inn mot posten, og tapte nok minst ett minutt på strekket.
2 Trodde jeg skulle lenger ned i lia, og fikk en liten sleiv.
4 Kom litt langt til høyre inn mot posten, tok litt tid før jeg fikk øye på den
5 vinglet litt, men gikk rett i posten
6 Skulle følge ryggen opp og hive meg inn i karaftledningsgata, men mista retningen litt og tråkka rundt i kvist og kvas. Måtte stoppe etpar ganger for å sjekke retning på traktorslepet, fikk det ikke helt til å stemme. Rett i posten, men tapte minst ett minutt på strekket.
7 stoppet for å drikke litt. Stoppet også og leste meg inn på grøftekrysset. Rett i posten.
Kom sammen med et lag fra Växjö som holdt litt høyere fart enn meg et par strekk, fint å få justert farta litt etter å ha løpt mer eller mindre alene de 6 første strekkene.
10 Trodde jeg dro mer til venstre ut av posten, og skjønte ikke hvor det ble av stien. skjønte det etter hvert, og dro kurs rett i posten.
12 Gikk meg litt fast i bushen over myre.
13 Litt stor bue, og en liten sleiv
15 Innom annen gaflingspost, men hadde grei kontroll
17 Tok høyreveivalget, og det var fin løpbarhet hele veien. Ser at det kan være kjapt å løpe venstre også, men høyre funka bra. Har, relativt sett, god strekktid her.
19 Ikke kontroll inn mot posten, men gikk rett i med mye kompassbruk.
21 Skjønte ikke hva som var grønt og hva som var myr, ble forvirret og tok en ekstra sving ut på blåmyra.

Totalt ca 5 min tidstap. Vi ble nr 136Vis kommentarer (0)
 
10Mila 2015, 5 etp (10.05.2015)