Solrenningen 2015, H50 (19.04.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Isebakketjern
Veldig fornøyd i dag. Et godt stykke bak Haavengen, men det er jo normalt. Som han selv sier; "det er litt urettferdig at dere må konkurrere mot meg" Hehe. Under 2 min bak Bjørnerød på 2 plass er bra, og et knapt minutt bom er enda bedre. Litt smårusk på et par strekk i tillegg, men totalt sett svært bra orientering til meg å være.
Løypa er 6,5 km, ikke 6,0. Kan ikke måle lengden tvers over vannet, vøtt. Så min km-tid blir 9.34, som er et hav bedre enn 10.20.

1-3 Løp relativt rolig, full kontroll
4 Usikker på om det lønner seg å løpe rundt, men jeg har tapt lite til de beste her selv med litt knoting underveis. Så jeg gjetter på at det var lurt.
6 Litt dustete å løpe ned ved stupene, skulle kutta rett over. For øvrig passet veivalget meg bra, med fint terreng. Leste feil på det åpne området like før posten,og fikk en sleiv. Tok meg raskt inn.
9 Litt ukonsentrert, trodde jeg var høyere opp og dro ned til høyre like før posten. Skjønte det kjapt.
10 Prøvde å gasse på litt, skulle ha lest kartet i stedet. Tapte på å vikle meg inn i anleggsområdet like før posten, skulle ha løpt mer venstre. Der røk 3. plassen.
Fornøyd, dette var en opptur. Hadde vært spennende å se hvor fort jeg kunne ha løpt i den barnevennlige traseen H45 hadde i dag.
Vis kommentarer (4)
 
Solrenningen 2015, H50 (19.04.2015)