Nattløp Bygdøy (17.03.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kongeskogen
Arrangør: Lillomarka
Mitt sesongmål om å redusere bomming med 33% (passe diffust) så ganske håpløst ut da jeg dro til med et drøyt minutts bom på første post i årets første løp. Totalt sett gikk det imidlertid ganske bra. Så Terje Mathiesen og Mathias Nipen på de aller fleste postene fra 8 post til mål, og selv om vi tok litt ulike veivalg i blant ble det litt klyngeløping av det.

1 Sikker på at det er lurt å løpe rundt, men det er enda lurere å skru ned farta på vei inn i posten. Dundra forbi ca 15 m fra posten, trodde jeg skulle opp på kollen. Så ble jeg umiddelbart stressa, surra litt rundt og løp mot en refleks som viste seg å være 17 post.

10 Ofte god taktikk å løpe på retning på Bygdøy, det går gjerne kjapt gjennom det lysegrønne tidlig på våren, og du slipper å bruke tid på å konse på alle småstiene. Akkurat i dette tilfellet var det ganske dustete , skulle løpt venstre.

19 Løp rett på, og det gikk greit en stund. Ble for ivrig, og skjønte for sent at jeg hadde sklidd til venstre. TM gikk rett i, møtte han da jeg var på vei opp bakken. Han bomma imidlertid litt på 20.

Tiden ble 33.33 (LP-format) Slo Terje Mathisen for første gang i moderne tid. En barriere er brutt. The sky is the limit. Eller ikke.
Vis kommentarer (0)
 
Nattløp Bygdøy (17.03.2015)