Nyttårsløpet (31.12.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Bråte
Arrangør: OK Moss
Siste sjanse som H45-løper. Var tung i steget, og surra som vanlig for mye.

1 Leste i PM at det var krevende terreng med høye km-tider, så jeg dro langt rundt for å teste steget og gi meg selv tid til å se litt på løypa videre. Trodde jeg tapte litt på det, men det viser seg at jeg var et snaut halvminutt bedre enn Bjerknes som var nest best her. Minuttet foran Vidar B i gamlisklassen, og mer enn minuttet bedre enn vinneren i vår klasse.

2 kjørte på, så lett ut og jeg trodde jeg hadde kontroll, men inn i posten ble jeg i tvil og fulgte tråkk som gikk utover ryggen. Dustebom.

5 Så ikke stien under stuprekka på kartet, så jeg tok sjansen på at det skulle være fint langs grøftene. Dermed måtte jeg baske i tynningshogst en stund. Siste del gikk fint.

6 Her har jeg tapt mye uten at jeg egentlig gjorde så mye feil. Valgte nok feil retning ut av posten, og brukte også her mye tid gjennom tynningshogst som ikke stod på kartet. Fin inngang til 6 langs bekken.

7 Dro litt mer venstre enn planlagt, og gønna på ut på stien. Så gikk det nok litt rundt for meg, for jeg tok av alt for tidlig og banna rundt i kvist og kvas en stund.

9 Litt usikker midtveis, men fant kjapt ut av det og dro på rett i høydepunktet der posten ikke lå. Klødde meg i hodet en stund før jeg så høydepunktet på kartet også, og fant kollen med posten.

Derfra og inn var beina tyngre enn hodet. Ikke noe bom, men tapte tid.
Vis kommentarer (0)
 
Nyttårsløpet (31.12.2014)