Harry Lagert finale 2014 (26.10.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Fagervann
Arrangør: Nydalen
Disiplin: nattløp
Dempet lykta på vei inn til registrering/startbåser, og det gikk ikke opp for meg før etter løpet at jeg glemte å sette den på fullt igjen. Litt tøft, men veldig dustete. Ble den første av mange feil jeg gjorde denne kvelden. Den holder ikke som forklaring på de andre feilene. men hadde nok noe å si for tempoet i skogen. For egentlig løper jeg dritfort hele tida.

1 Ble forvirret av småstier som ikke stod på kartet litt før posten, og av andre løpere. Mista hodet litt, og virret rundt

2 Klatret litt for mye etter jeg tok av fra veien

6 Dårlig flyt, dårlig sikt, dårlig kondis. Trodde jeg hadde kontroll inn mot posten, men har på merkelig vis sklidd av ryggen. Etter litt nøling tok jeg meg inn på myra.

7 Hang litt mens jeg studerte neste strekk. Det var ikke lurt

8 Væskepost m bål.Ok veilvalg i utgangspunktet, men jeg gjennomførte dårlig. Ble veldig nølende og tregt hele veien. Hadde også en pause litt før posten for å knyte lissa.Bålet så fint ut i natta.

10 Gikk på trynet midtveis. Slo hånda. Tror ikke jeg er i stand til å gjøre husarbeid på en stund.

11 Sleiv, men de andre jeg var sammen med sleivet mer.

Kom til mål både sliten og misfornøyd, og det første jeg fikk høre var Anders N som ivrig kunne fortelle at Odd nettopp hadde slått Vålerenga. Drittkveld
Vis kommentarer (2)
 
Harry Lagert finale 2014 (26.10.2014)