Harry Lagert — Bonusløp (02.10.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Langaasmarka
Arrangør: Nydalen SK
Land: Norge
Disiplin: Natt-o
Distanse: 5.17 km
Tid: 30:01
Fellesstart i Harry Lagert bonsuløp. Start og mål flyttet til der GPSen starter.

Bra fart i feltet fra start, ligger som 3-4 inn mot første og skal kontrollere inn. På den gule kollen før posten drar de to første rett ut til venstre, sjekker kartet og fortsetter på min rettning.

Ligger i teten sammen med Elias Jonsson og Bjørn Anders Flågen. Bra fart på ungguttene. Først på 4. post og har komandoen til 5. begynner å ta igjen A-løperene som startet fem min før. Jostein som bommet på første tar meg igjen på vei til 6., men han bommer igjen og jeg løper alene videre.

Løper med Hausken til 8., hun bommer litt og jeg tar posten først. Jeg bommer litt på 9. og hun er forran igjen. Ut av sommerfuglen er jeg litt usikker på hvordan jeg ligger ann. Følte jeg lå litt bak.

Gir gass til 11. og prøver å gi Bjørn Anders og Hausken noe å jobbe med. Bra løping inn til posten, tar igjen Elias som har ledet etter sommerfuglen. Han løper fort på veien til 12., begynner å bli sliten. Har så vidt kontakt når vi løper inn i skogen før posten. Litt svak løping inn i posten trodde jeg lå lenger opp. Hausken og Bjørn Anders som er lenger til venstre taper mer og det blir en liten luke.

Stempler likt med Elias på posten og kjører på mot siste. Litt hals over hode løping men vi holder unna. Elias vinner, jeg nummer to.

Bra løing av de unge gutta, imponert.

Liker også løypeleggerens touch med kartnavnet.
Vis kommentarer (0)
 
Harry Lagert — Bonusløp (02.10.2014) Harry Lagert — Bonusløp (02.10.2014)