NM stafett 2014 (14.09.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Breimåsan
Arrangør: Asker SK
Land: Norge
Disiplin: Stafett
Etappe: 1
Distanse: 7.1 km
Tid: 46:34
Skulle løpe første på Lillomarka 2. Litt nervøs før start, men vet at kroppen ofte responderer bra i klynger og på førsteetappe.

Planen var å komme seg langt opp ut fra start og sige igjennom feltet derfra. Litt trangt ut fra starten og kom meg ikke forbi. La meg rolig i feltet og fulgte med.

Hadde ikke så god kontroll mot første, hoppet mellom klyngene, men kompasset stemte. Fikk kontroll ca 300m før posten og tok den lett i en lang kø.

Veldig grei løping videre. Lå i klynga å ville forbi, men hadde ikke krutt i beina til å klare det.

Litt lang gaffling til 4. men ikke noe stress. Etter å ha klattret opp fra 5. trodde jeg at jeg lå i en stor klynge men plutselig var det tomt forran meg. Ble litt overrasket og dro ut på stien. Prøvde å kjøre på og så tilslutt en klynge forran meg nedover mot 6. Klarer akkurat å få halen, men litt dårlig inngang i posten og igjen sist.

Håpet på en vanskelig gaffling til 7. Tapte overraskende litt i nedoverbakken, men var med en gjeng inn mot 7. Litt shacky inn mot posten, men skjønte kjapt hva som skjedde og tok den posten greit.

Sisterunden var så som så. Ble litt alene til 10. og mistet nok slutten på en giga klynge. Uansett et got løp selv om plasseringen ikke helt speiler det med 45 pass på første.

Steinar klikka helt på andreetappe og brakte laget inn på premieplass og Jonas avsluttet som vanlig god og sikkret en 24. plass.
Vis kommentarer (0)
 
NM stafett 2014 (14.09.2014) NM stafett 2014 (14.09.2014)