NM natt 2014 (08.09.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skjøla
Arrangør: OL Trollelg
Land: Norge
Disiplin: Natt-o
Distanse: 13.29 km
Tid: 117:18
NM natt, et av årets høydepunkt. Formen var ikke helt på topp, men burde holde.

Litt rotette til første, kunne vært mer offensiv. På vei inn i posten treffer jeg Bjørn Lundanes som startet 2 min før. Gjør det safe til andre og treffer Bjørn som kommer nedenifra.

Greit videre, jeg har litt dårlig kontroll inn mot 4. men treffer den. Vi løper stien rundt til 5., jeg begynner å bli litt sliten og dårlig i magen. Bjørn får en liten luke men henger på helt til posten.

Gafflingen går fint. Kun litt sliten, må slippe Bjørn.

Til 13. er jeg bra på kurs, men møter en forvirret klynge som virrer i området. Plutselig finner en posten og jeg stoler ikke på meg selv. Sjekker koden og skjønner hvor jeg er.

Langstrekket kunne jeg nok løpt litt mer rett på men stien var fin å løpe på. Lykta begynner nå å svikte og signaliserer at det kun er 15-20 min igjen. Treffer Engern i pasasjen mellom stupene. Han er i ferd med å bryte. Jeg spør etter reservelykt, men det har han ikke. Etter å ha tenkt meg om så spør jeg om vi kan bytte lykt. Det går og jeg fortsetter med lykta til Engern. Takk for det.

Setter ikke lykta til god bruk på slutten. Katastrofe i grøntområdet. Likte ikke helt grønttegningen. Vanskelig å skille mellom gammel hogst og grønn skog. Kombinert med slitent hode ble det da noen fæle bommer.

Kommer meg til mål. Ikke fornøyd med avsluttningen, men bra gjennomført frem til det.
Vis kommentarer (0)
 
NM natt 2014 (08.09.2014) NM natt 2014 (08.09.2014)