AndyCap (11.06.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Huken
Arrangør: Lillomarka OL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.86 km
Tid: 30:15
Lillomarkas klubbmesterskap hvor alle løper samme løype men med handycap. D80 starter først 1 time og 4 min før H21 og alle andre imellom med gjevne intervaller.

Var litt usikker på beina og kroppen før løpet men føltes bra underveis. Klarte ikke presse 100% men gjevnt og trutt.

Starter med Jonas, han var litt usikker på om han skalle dra rett på. Tar kontrollen og drar stien rundt, Jonas kommer etter. Vi løper sammen med meg forran frem til den første bakken mot 3. På den store stien er jeg litt bak. Drar alene rett på og inn i posten er jeg sikker på at jeg er bak Jonas. Men ut av posten hører jeg rasling bak meg og der kommer han.

Stopper litt tidlig mot 4. synes jeg så myren lenger til høyre. Runder litt mye til 5. og Jonas kommer forran igjen. Løper det inn til 6.

Husker strekket fra verdenscupen og drar rundt. Jonas tar det litt med ro ut av posten for ikke å skade seg før jukola. Jeg tar teten.

Bra kontroll til 8. og velger rundt veivalget til 9. Var litt usikker, men prøde å pushe på. Klattrer inn i posten 10 sek bak Jonas som drar rett på.

De siste postene går greit. Hadde ikke sjans i toppen. Måtte ha løpt 5 min fortere for å ta igjen alle og vinne. Men det burde være mulig. Løp på 30 min i dag.

Jens Johan Brekke i H14 vant, de hadde 12 min forsprang på H21
Vis kommentarer (0)
 
AndyCap (11.06.2014) AndyCap (11.06.2014)