Nydalten (25.05.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Vaggestein Sinober
Arrangør: Nydalen SK
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 11.72 km
Tid: 88:14
Benyttet anledningen til å løpe en langdistanse i Lillomarka, siden jeg ikke var helt i form til å komme opp i det fine terrenget under prøveløpingen til Gromløpet.

Terrenget var nydelig, som alltid, og det ble en fin tur i skogen på tross av regnet.

Starten var bra, kroppen føltes grei, men ikke noe mer. Litt sløv på vei opp fra myra på vei til 3. post. Følger ikke med på kursen og det blir en litt lang bue.

På langstrekket bestemmer jeg meg for å løpe venstre. Det så slakere ut og litt mindre stigning. Desuten har jeg løpt den stia på o-løp en rekke ganger før, så gikk vel for litt "gammel vane" her. Tapte ikke så alle verst, mye var nok farten også.

Nydelig terreng til 6. og 7. Liten sleiv inn i 7. forsto ikke helt hvordan kurven gikk.

Sliten på vei til 8. men gjennomfører bra. Spikrer de to neste, krevende, postene i det difuse terrenget. Til 11. tror jeg ikke jeg så på kartet mer enn to-tre ganger.

Litt sliten på vei til 12. og ser ikke den lille stien i søkket. Klattrer heller opp der hvor jeg kom til 2. post. Ble none høydemeter mer, men men.

Til 14. finner jeg en sti som ikke sto på kartet. blir forvirret og skjønner ikke helt hva som skjer. Går litt tid på å ta seg inn men etter 3. min finner jeg ut av det. Sykt irriterende.

Det skal sies at det var slått opp på start at det manglet en sti, men det fikk jeg aldri med meg. Ut i fra strekktidene virker det som det var flere enn meg.

Dårlig følelse på avsluttningen etter bommen, men kommer i mål med en god treningsøkt.
Vis kommentarer (0)
 
Nydalten (25.05.2014) Nydalten (25.05.2014)