Tour of Lillomarka – løp 3 (19.05.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Lillomarka Øst
Arrangør: Lillomarka OL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.26 km
Tid: 34:57
Var ganske sliten i beina på formiddagen og usikker på hvordan løpet i dag kom til å bli. Men ut over dagen ble beina bedre og det føltes ok å løpe i dag, på tross av at oppoverbakkene var litt tunge.

Ikke super serriøs i starten, dro rett på igjennom skogen og ventet litt for å se om TNTerene klarte å ta meg igjen. Det klarte de selfølgelig ikke ;)
Fikk posten greit.

Litt dårlig rettning ut av posten, men 0 stress. Fulgte stien over hyttefeltet og kurs derfra. Kurs fra veien og opp. Hadde en liten fordel siden jeg satt ut denne posten på Gromløpet.

Ok til neste på tross av at det ikke var noen post der. Men det var tydelige tråkk og noen hadde hengt opp en plastlomme så det var ikke noe problem.

Fint veivalg og fart i starten på femte strekket, men en fatal paralellfeil inn i posten.

Passerer myrsiget og tar det for bekkesiget lenger frem. Passer da veldig bra med myra som kommer etter, tar den for søkket før posten. Skjønner ikke mye siden skogen er så tett. Får etterhver øye på myra og skjønner hvor jeg er. Løper ned mot posten men skjønner ikke stort av grønt tegninga. Syns jeg ser myra lenger opp, men neida. Finner tilslutt posten, 2:30 bom :(

Videre var det kompasset som gjalt. GPSen gikk tom for batteri, men rundet på stien rundt til høyre til åtteren. Dro rett på før den gule kollen. Rett på til siste.
Vis kommentarer (0)
 
Tour of Lillomarka – løp 3 (19.05.2014) Tour of Lillomarka – løp 3 (19.05.2014)