Kolmårdskaveln (20.04.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Korpklint
Arrangør: OK Kolmården
Land: Sverige
Disiplin: Stafett
Etappe: 4
Distanse: 10.46 km
Tid: 63:24
Beina kvikkner til og kroppen er klar for å løpe etter litt oppvarming. Dag er right on time selv om vi også her er litt bak. Går ut rett forran Nydalen 2.

Føler meg grei opp til førstepost. Inn i andre missforstår jeg kartet litt og løper rett forbi posten. Stopper i tide og minimerer bommen. Trykker på mot tredje og fjerde men nå er det slutt. Blir tatt igjen av Nydalen på vei mot 5.

Bestemmer meg for å løpe veien til 6. Ser i ettertid at det var et dårlig valg. Selvfølgelig ikke noen fordel å løpe til veien med en håpløs kurs heller. Sliten på veien og Nydalen får 15 meter. Bestemmer meg for å ta det i skogen, sikker på at jeg kan ta igjen de meterene inn i de neste postene.

Og jammen sa jeg smørr, på vei til 8, er det jeg som plutselig har et minutts ledelse igjen.

Løper bra en stund nå, men inn mot 13. skjønner jeg ikke hva karttegneren prøver å si. Skjønner ikke noe av kartet og det eneste som redder meg fra å tape mer er at jeg tilslutt finner et tråkk inn i posten.

Løper rett på til 14. På første halvdel kommer det ikke helt frm av kartet men løpbarheten var ikke helt 100%. Nydalen kommer som et godstog på veien og spiser meg levende.

Sliten opp mot 15. og blir passert av et Mora. Ser også Nydalen forran meg etter forskjellige gafflinger. Henger på med nesten bare kompasset til hjelp. Treffer 16. men blir litt stopp mot 17. Posten lå lenger ned enn det jeg trodde.

På vei til 18. passerer jeg Nydalen igjen i det han bommer. Hiver meg utfor lia og gir Steinar en knapp ledelse.

Beina var stort sett tunge, men det var det nok for de fleste. Bra fornøyd med orienteringen. Bra avslutning på påsken og fin oppkjøring mot 10mila.

Veldig kul duell med Nydalen 2. Den endte med spurtseier til Nydalen, men i mål ventet det desverre en disk. Dermed tok vi den gitt ;)
Vis kommentarer (0)
 
Kolmårdskaveln (20.04.2014) Kolmårdskaveln (20.04.2014)