Stigtomtakavlen etappe 4 (16.04.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Björken
Arrangør: OK Hällen
Land: Sverige
Disiplin: Stafett
Etappe: 5
Distanse: 12.09 km
Tid: 73:28
Etter en litt klønette start på stafetten etter natta lå vi litt bak og planen var å kjøre hardt og gjøre et godt løp.

Men det ble en lenger oppvarming enn ventet jeg måtte til og med tilbake til teltet å ta på meg mer tøy. Til slutt viste det seg at jeg varmet opp lenger enn jeg løp.

Når jeg endelig fikk kartet var det klampen i bånn. Opp mot første sjekkes kompasset og følger trokkene. Inn mot posten går jeg opp på feil kolle, men skjønner det fort etter at jeg snudde meg rundt.

Fortsetter kompassarbeidet og treffer postene.

Ut av 5. bruker jeg litt tid på å bestemme meg for veivalget til 6. Vurderer venstre som for langt og drar høyre. runder myrene, men føler jeg er litt på hæla frem til skrenten ved myra og kraftledningene. Derfra har jeg hat 100% kontroll. Bare plukket kolle etter kolle, helt sykt digg følelse.

Bra frem til 9. mister litt kontroll inn i 9. og havner bakpå. Skal egentlig løpe venstresiden av myra på vei til 10. Ender opp med et talentløst rett på veivalg. I tillegg blir det en lei bom inn i posten når jeg feiltolker kartet inn mot posten.

Velger å løpe rundt både til 14. og 15. Muligens går det fortere å løpe rett på men hadde litt stafett mentalitet og safet rundt.

Møter pappa på 16. post. Han er ute på fellesstarten på siste etappe. Ser ut som han henger bra med. Jeg er sliten og følelsen frem til 20. er dårlig. Usikker på orienteringen og tung i beina. Jeg har en annen 20. post enn den som er på kartet.

Presser på videre og får ekstra krefter på passering når det bare er kort igjen. Rett før 27. ser jeg pappa igjen og planen er nå å ta han igjen før mål. Blir en liten bom på 28. og møter da pappa inn i posten. Trykker på inn til mål men det er for sent.

Et generelt bra løp, grei fart i beina. 17 min bak Bergmann høres mye ut, men med tanke på at han vant etappen med 4 min er jeg ok fornøyd. Kan ikke forvente bedre.

Demonstrasjon i fart, hehe: https://www.youtube.com/watch?v=nLaeWBqsmPw&feature=share&t=3h5m25s
Vis kommentarer (0)
 
Stigtomtakavlen etappe 4 (16.04.2014) Stigtomtakavlen etappe 4 (16.04.2014)