Lørdagskjappen (11.04.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Bråte
Arrangør: OK Moss
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 7.01 km
Tid: 46:23
Det første løpet i planen for å komme i form til 10mila. Orienteringen var ikke så bra i går. Dermed var tanken å ha fullt fokus på kompasset og traséer.

Ut fra start er farten god og orienteringen bra. Startet såpass langt bak at det var en del tråkk.

Ut av 3. har jeg god kurs og skal egentlig bare fortsette på den etter myra. Vet ikke hva som skjer men plutselig ser jeg skrenten ved 5. Ergelig bom på ca 45 sekunder. Må refokusere litt og kommer inn i flyten igjen.

på 7. post sjekker jeg postbeskrivelsen på armen og kommer opp med feil kode, faen! Sjekker til slutt postbeskrivelsen på kartet og finner ut at den stemmer. I ettertid ser jeg at jeg har fått med meg H21A. Ikke lett når postbeskrivelsene ligger våte, strødd rundt på start. Taper nok 20 sek.

Skulle nok gått litt mer rett på til 9. men helt ok gjennomføring.

Fin flyt til jeg kommer til 14. får en pinne i øyet rett før posten. Blir svimmel og ser dårlig. Kommer meg til 15 ved å henge. Men på 16 blir det en bom. På vei til 17. sliter jeg med å se rett.

På 17. blir jeg tatt igjen av Lars Eid Nilsen, får litt gratis transport men løper litt mer rett på til 21. Øyet er bedre, her men kan ikke lese bilskilter på det øyet etter løpet.

Blir en lei bom på 22. GPSen er nok litt skeiv. Jeg kuttet igjennom det grønne på det tynneste og kommer ut på det gule høydepunktet. Skjønner ikke det og tror jeg er for langt til høyre- Løper til jeg plutselig ser den lille stien. Skjønner hvor jeg er og løper tilbake 40 nye sekunder, damn it.

Generelt et ok løp om jeg hadde kuttet ut bommene, men er nok fort 10 min bak.
Vis kommentarer (0)
 
Lørdagskjappen (11.04.2014) Lørdagskjappen (11.04.2014)