Nattsvermeren (06.04.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Lunde
Arrangør: Fredrikstad SK
Land: Norge
Disiplin: Natt-o
Distanse: 10.26 km
Tid: 70:51
Så var det endelig på tide å løpe litt serriøs konkurranse igjen. Sterkt felt på start. Målet var å gå rett i, det burde være nok til å henge ok med.

Starten går, ahh mye veiløping, jaja. Legger meg i en klynge uten egentlig å vurdere veivalg. Siden det er veiløping rekker jeg å sjekke en del av de andre strekkene og får oversikt over gafflingen.

Går rett i første, ser førstemann stemple, føles bra. Mot andrepost ser jeg teten oppe i bakken overrasket over hvor langt opp de er.

Gafflingen starter (obs jeg begynner med 8. post på dette kartet, resten likt). Blir litt alene på min gaffling, men det går bra. Har jo med min venn kompasset. Kommer sammen med Matt og Steinar inn i posten.

Henger med fint og plukker poster, kompasset er min venn. Ligger på halen av et felt, usikker på hvordan vi ligger ann. Går rett i 3. post (min 8.), pluttselig litt alene sammen med Steinar. Prøver å løpe inn en klynge på vei til 9. Vi er helt på halen. Steinar kommer seg akkurat med, jeg må slippe i lyngen opp fra 9., sliten!

Det viser seg senere at det var tetklynga.

Fortsetter med god flyt og kompass, merker kjøret, ikkje bra.. Men driter meg ut på vei inn i sommerfuglen for siste gang, vet ikke hva jeg tenker på. Langstrekket til 15. er heller ikke akkurat noe å skryte av.

På tide å ta seg sammen. Fin periode fra 15. til 22. Tar igjen en klynge sammen med Matt. Dum ut fra 22. burde nok kommet meg ut til veien.

Generelt en bra fredag kveld. Veldig bra tio trening.
Vis kommentarer (0)
 
Nattsvermeren (06.04.2014) Nattsvermeren (06.04.2014)