Fossumløpet (13.05.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Ringrikstjern
Arrangør: Fossum IF
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.05 km
Tid: 42:26
1 Jeg hadde ikke kommet inn i flyten ennå, så da løp jeg litt sakte.
2 Løper fortsatt litt sakte, og løper litt skeivt inn i posten.
3 På stien tar Bjørn Anders Flågen fra Heming meg igjen. Han hadde tatt meg igjen med 2 minutter. Jeg følger ham inn i 3. post, men har også god kontroll selv.
4+5 Jeg har absolutt ingen kontroll selv, jeg bare følger etter Bjørn Anders. På 5. løper vi litt for langt, og må snu og løpe tilbake.
6 Jeg følger, men like ved 3. spør han meg om jeg vet hvor 121 er(som er 3. post), og jeg svarer nei. Jeg har ikke kontroll på hvor jeg er, men så ser jeg vannet, og løper til 6. Jeg så aldri ham igjen i løpet, men han var inne ca 10 minutter før meg, og hadde bedre strekktid enn meg til 6. Vet ikke hvor han løp.
7 Det er veldig tungt opp bakken, og det går veldig tregt. Jeg traff rett på, men hadde ikke helt kontrollen likevel. Jeg hadde litt flaks.
8 Planen er å komme i søkket under posten, og løpe opp derfra. Jeg traff aldri det søkket, og skjønner ikke helt hvor jeg er. Jeg løper litt fram og tilbake, men når jeg ser søkket forstår jeg hvor jeg er, og treffer posten.
9 Gikk greit. Hadde ganske god kontroll hele veien.
10 Hadde litt feil kurs, og fikk en liten bue på slutten, selv om jeg ikke ser det så godt på GPSen.
11 Gikk bra.
12 Gikk bra.
13 Gikk bra, men kanskje jeg burde holdt høydekuven i en mye større grad enn det jeg gjorde.
14 Jeg havner alt for langt ned, og når jeg kommer inn i skogen, må jeg klatre langt, langt opp. Jeg burde nok løpt ned i den andre slalombakken.
15 Gikk bra. Det var raskt å skli ned på snøen. I tillegg er det mye deiligere enn å løpe på gresset, fordi det er så bratt.
Vis kommentarer (0)
 
Fossumløpet (13.05.2015) Fossumløpet (13.05.2015)