10mila (08.05.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skepptuna
Arrangør: Mange svenske o-klubber + Sigtuna kommune
Land: Sverige
Disiplin: Stafett
Etappe: 3
Distanse: 3.64 km
Tid: 24:40
Jeg kom på å ta på GPS like før 3. post, så jeg har ikke begynnelsen av etappen min, men kommenterer den like vel.

Jeg og Kaja hadde samme etappe på samme lag.

1(63) Jeg og Kaja hadde ganske god kontroll, og løp omtrent rett på, unntatt helt nærme posten. Jeg visste at posten var ganske nærme der jeg var, men var usikker hvor jeg var, helt nøyaktig. Da så jeg noen andre løpe mot en post ca. 50 meter unna der jeg er, og jeg løper dit jeg også. Postkoden var 41, og jeg ble enda mer usikker på hvor jeg var ettersom jeg ikke så noen andre løpe til andre andre poster like ved. Jeg husker ikke hvorfor jeg og Kaja løp der vi løp etter det, men vi var jo ikke helt sikre på hvor vi var. Uansett løp vi først til 42 før vi måtte løpe tilbake til posten vår.
2(176) Jeg løp over bekken og ut på veien, der jeg løp i fra Kaja. Jeg løper helt ned til enden av veien, før jeg skjærer inn mot posten. Jeg har ganske god kurs, men når jeg kommer til 34 tror jeg at det er posten min, uten at jeg vet helt hvorfor. Jeg blir litt usikker på hvor jeg er, og jeg tror jeg løp innom både 45 og 110 før jeg traff posten min.
3(64) Jeg løper rett ved siden av det grønne feltet og opp mot kollen. Da tar jeg på GPSen.
4(40) Jeg har god kontroll rundt kollen, men etter det glemmer jeg å se på kartet og kompasset, og når jeg ser det halvveis gule området med hogstfelt tror jeg at det er det gule området like ved posten min. Når jeg er like ved det halvveis gule området, ser jeg det gule området, og forstår hvor jeg er.
5(52) Gikk bra. Løp der jeg hadde tenkt til å løpe, og hadde god kontroll hele veien.
6(110) Lett.
7(319) Når jeg ser det gule området øst for 174, tror jeg at det er det gule området nord for 38, og jeg løper opp dit. Når jeg har kommet dit ser jeg en post like til venstre for meg, og jeg løper dit for sikkerhets skyld.Det var 174, men jeg ser en post rett sør for den, og løper dit også. Det var min post. Jeg hadde nok litt flaks der. Jeg ser på GPSen og ser at det ikke har kommet opp at jeg først var innom 174 før jeg var innom posten min, men jeg husker at jeg var der.
8(46) Ut av posten begynner jeg å løpe uten at jeg har bestemt meg for hvor jeg skal løpe, og finner ikke ut hvor jeg er, men løper på omtrentlig retning. Det var heldig vis ikke så vanskelig å se hvor posten skulle være da jeg nærma meg det gule området.
9(49) Lett, men jeg ser på GPSen at jeg kunne løpt litt mer rett på.
10(47) Hadde veldig god kontroll hele veien, men i hogstfeltet under høyspentledningen gikk det veldig sakte. Jeg tror det hadde lønt seg å løpe rundt det, kanskje til og med helt ut på stien?
11(56) Lett, jeg ser til og med posten før jeg har planlagt hvordan jeg skal komme meg dit. Dette hogstfeltet var ikke vanskelig å løpe over.
12(65) Lett
13(500) Jeg ser pressen ved siste post like etter jeg har løpt ut av 12. post. Er derfor opptatt av å se framover, og finne de beste stedene å sette føttene mine. Løp forbi et par løpere der der.

PS: min gafling er Ungdomskavlen, U3 BB, og jeg heter Kristina Markhus Brekke.
Vis kommentarer (0)
 
10mila (08.05.2015) 10mila (08.05.2015)