Damene nummer sju på 10Mila!

1. May 2018 - Mathias Benjaminsen

Damenes førstelag løp i helgen inn til sjuendeplass og ny klubbrekord i 10Mila

Cardiac Status Evaluationfor establishment of the diagnosis. viagra pill.

. Herrenes førstelag løp inn til en 32. plass. Det var rundt 50 lillomarkinger i sving på forskjellig vis på helgens 10Mila, de fleste fikk seg en tur ut men noen var også støtteapparat. Stor takk til Per Øyvind og Sport8 for nok et år med fantastisk telt og oppvartning!

Førstelagene vendte nesa mot Sverige og Nynäshamn allerede torsdag, mens resten av gjengen dro over i buss på fredag morgen. Etter en lang bussreise kom vi fram til overnattingsstedet ca 30 min nord for Nynäshamn. Der ble det ikke tid til mye før vi var ute på en treningstur i relevant terreng. Da var det deilig å komme inn til Haralds pasta og kjøttboller før vi fant senga.

Ungdommene
Morgenen etter var det ungdommene som var først ut. Netta og Eskil løp først på hvert sitt lag. Netta løp bra og kom inn som nummer 130. Ingrid løp andre etappe og løp opp laget til 96 plass. På andrelaget var det Emilie som løp den andre etappen.

Rasmus løp den tredje etappen for guttene og vekslet Vebjørn ut på siste etappe som nummer 107. Vebjørn bragte førstelaget inn til en 112. plass. På andrelaget løp Torbjørn og Nov felles på andre etappe og Sunniva løp siste etappe. Andrelaget ble til slutt nummer 300.

Etter stafetten var det full fart med fotball, godis og heiing gjennom natta for ungdommene.

Damene

Etter ungdommene var det damenes tur. Lillomarka stilte med to lag hvor førstelaget på papiret så veldig sterkt ut. Kl 13:30 lørdag ettermiddag gikk starten for damene. Delphine og Lucy løp begge første etappe. Delphin lå til og med først ut til startpost, noe som tradisjonelt sett ikke er det lureste. Men det gikk veldig bra og hun hang med hele etappen og vekslet som nummer sju over til Sandrine. Lucy løp en stabil etappe og vekslet som nummer 78.

På andre etappe løp Sandrine en jevn etappe og vekslet Kristina ut som nummer 28 på den lange henge etappen. Da var førstelaget ca sju minutter bak lederne IFK Göteborg. Men med bom i tet og mye bra løping i gruppene bak samlet det seg etter den tredje etappen. Kristina kom sliten inn i mål på en 19. plass, men kun 49 sekunder bak teten. På andrelaget løp Siri laget opp til 58. plass på andre etappe og vekslet ut til Maria på den lange dagetappen. Maria kom seg gjennom og andrelaget lå på 111. plass etter tre etapper.

Charlotte løp den nest siste etappen på førstelaget og løp opp laget til 12. plass før Andrine skulle ut på den siste etappen. Andrine plukket løpere igjennom hele etappen, men på slutten ble hun tatt igjen av stor favoritt Tove Alexanderson i Stor Tuna. Men til nest siste post bommer Tove og Andrine kommer seg foran. Andrine kan løpe laget inn til sjuende plass og ny klubbrekord.

Andrelaget vaket rundt 100. plass etter at Koroline hadde løpt nest siste etappe og Dorthe løp laget inn til en fin fin 120. plass.

Herrene
Herrene hadde høye forventninger etter fjorårets topp plassering. Men det gikk ikke helt veien for førstelaget i år. Kris var tilbake på første etappe etter to års fravær og leverte en god etappe, han vekslet som nummer 20, 1:47 bak lederen. Matt på andre etappe hadde ikke helt dagen og Nico på tredje tapte også jevnt i det krevende terrenget. Ut på Långa lå vi på 49. plass hvor det vår Martin skulle ut å løpe. Martin lå i rygg på IFK Lidingö på den ugafla etappen og de klatret stødig opp til 38. plass. Etter løpet mente Martin at etappen gjerne kunne vært noen kilometer lenger, han forbereder seg til SM halvmaraton den 19. mai.

Steinar og Christian løp de to korte natt etappene med mellomdistanse preg. Igjen ble det noen sleiver og ut på sjuende etappe var vi nummer 41
. Helmut løp inn noen plasser på den ugaflede sjuende etappen og ga over kartet til Joe på en 36. plass. Joe leverte en stabil etappe og sende Peter ut på nest siste som nummer 37. Peter viste igjen at han er på vei til å bli en av de beste britene og løp opp laget til 34. plass før siste etappe. Alisdair på siste gjorde også en bra jobb og kunne løpe laget inn til 32. plass i mål. Ikke det vi håpet på, men det kommer flere muligheter, kanskje allerede på Jukola. Og så må vi huske at kun for få år siden ville vi vært fornøyd med en 32. plass.

Andrelaget besto av en del juniorer, to avdanka seniorer, tre veteraner og en dame. Elias, Jens og Mathias åpnet for andrelaget. Etter en litt rocky start på første etappe kunne vi veksle David ut på Långa som nummer 159. Dermed fikk David sjekket av Långa på sin bucket list og fikk være lokfører igjennom den 15,5 km lange etappen. Eirik og Stein løp de to korte etappene etter Långa og bragte laget opp til 123 plass. Mathias hadde ikke helt dagen på den sjuende henge-etappen. Steinar debuterte i 10Mila på åttende etappe. Han kom seg fint igjennom de krevende 10 kilometerene, men kom et minutt for sent for å sende ut Terje før fellesstarten. Dermed gikk både Terje og Sandrine ut på fellesstart. Om vi skal tro spurten til Terje gikk det veldig bra og Sandrine bragte til slutt andrelaget inn til en fin 150 plass.

Alt i alt var det en strålende helg i Nynäshamn. Vi koste oss i et fantastisk telt fra Sport8 og Per Øyvind. Masse heiing og god lagmoral igjennom hele helgen. Og alt i alt et veldig bra arrangement. Takk til alle hjelpere igjennom hele helgen med alt fra kjøring til matlaging og organisering. Neste år blir det andre boller i Östra Göinge sør i Sverige.

Det ble tatt masse bilder i løpet av helgen og vi har samlet alle i en egen BILDESPESIAL.