buy facebook likes

Gaupetreningene i gang 25. april

18. April 2018 - Mathias Benjaminsen

På grunn av mye snø er vi blitt nødt til å flytte starten på Gaupetreningene, rekrutt treningene, en uke fra 18. april til 25. april.

Treningene for de yngste er basert på lek og moro, men det blir mer orienteringsteknisk trening og løping når de kommer opp i den eldste av de to treningsgruppene. Samt kanskje en lærerik del for de voksene også. I Lillomarka o-lag har vi mange engasjerte trenere som alle gjør sitt beste for å lære barna kart og kompass og skape flotte sosiale rammer.

I 2018 blir det en gruppe for 4-8 år og en for 9-11 år. Den eldste gruppa vil også få mulighet til å være med på noen ekstra arrangementer som O-trollsamling og Daladubbeln i Sverige. Det vil også bli flere møter med våre eldre ungdommer i løpet av sesongen og kanskje kommer det noen gjestetrenere fra våre beste O-løpere i klubben.

Det blir det kick-off med trening og grilling med resten av klubben på Lillostua kl 18:00 onsdag 25. april.

Se oppdatert sesongplan og info på: http://lillomarka.no/gaupene/i-et-notteskall/

Vi kommer også til å lage en Facebook-gruppe for Gaupene. Vi gir beskjed når den er klar.

Med ønske om en super orienteringssesong 2018!

Hilsen fra Gaupåetrenerne