buy facebook likes

Storeslem i D 17-B på Knut Vallstads minneløp

21. May 2017 - Terje Blindheim

Det er ikke så ofte våre ivrige og veltrimmede damer får for mye oppmerksomhet på denne bloggen. I dag slo de imidlertid kraftig til og fortjener litt heder og ære. Merete Rørvik vant og Line Bar- Nathan kom på en flott tredjeplass i klassen D 17-B. Bildet ble tatt i forbindelse med lykkerusen som steg mot en skyfri himmel i det de skjønte at de også hadde mottatt premie for bragden.

Ellers gjennomførte Netta nok et godt løp som holdt til en 2. plass i D13-14, noe som er den tredje av tre mulige pallplasser i uttaksløpene til Unionsmatchen hvor nette blir klubbens representant i år. De reiser litt forbi Gøteborg neste helg for å løpe langdistanse og stafett.

Gratulerer også til Stian som vant H 17-C