buy facebook likes

Verdens Orienteringsdag onsdag 24. mai

18. May 2017 - Vidar Benjaminsen

Vi i Lillomarka O-lag arrangerer en spennende World Orienteering Day onsdag 24. mai. WOD er en verdensomspennende dag for orienteringssporten med over 1500 arrangementer i alle verdensdeler.

Stedet vårt er Groruddammen, i det flotte parkanlegget “under” Trondheimsveien.

På dagtid fra kl.10-15 er det aktiviteter for alle som vil prøve på orientering og lek. I tillegg har Stolpejakten i Groruddalen en Pop-Up-stolpe som kommer opp den dagen.

Opplegget på dagtid er tilrettelagt for barnehager og skoler som ønsker å prøve på enkle lek og o-aktiviteter, og i tillegg stolpejegere som vil prøve seg på noen poster i sprint-orientering.

På kveldstid kl.18.00 samles vi i Lillomarka O-lag for en klubbkveld med futt og fart. Da blir det en morsom mix-sprint-stafett der alle i klubben kan være med. Vi setter sammen lag etter “karttegn-metoden”. To personer på hvert lag, og begge løper to etapper hver.

Løypene er tilpasset innenfor fire kategorier: Gauper (som kan løpe 2 og 2 sammen), TNT, Veteraner og Elite. Du får en løypelengde som er tilpasset din kategori, og du og din makker gjennomfører fire etapper. Det blir fellesstart på første etappe og veksling. Vi bruker emit touch-free, og løperne veksler med en felles brikke.

Det blir i tillegg grilling og saft som vanlig.

Velkommen til Verdens Orienteringsdag i regi av Lillomarka O-lag!

Foto: Ulf Palm