NM i Frolfjellet

16. September 2015 - admin

Andrine2

NM-uka 2015 ble avholdt i Levanger litt nord for Trondheim. Løperne forventet typisk trøndersk terreng med både fjellpreget gran- og furuskog, og større og mindre myrer med god sikt. Lillomarka stilte med løpere i junior- og seniorklassene samt fire stafettlag på søndagen.

Første løp i NM-uka var langdistansen. Her gjorde Andrine Benjaminsen det sterkt og løp inn til bronsemedalje i D19-20. Etter 2.5 km lå Nicholas Oskarsson på en tredjeplass i H21, under et minutt bak førstemann. På neste meldepost lå han derimot litt lengre bak. Men han klatret oppover og tok igjen flere plasseringer. En sliten Nico kom i mål etter 13.6 km som nummer 18.
Ingvild Wang og Siri Kollerud løp inn på henholdsvis 22. og 25. plass i D19-20 og D21. Ingvild C. Fleisje og Ellen Marie Ariansen var med på sitt første junior NM og kom inn på 32. og 43. plass. Hedda Vonen, andre års junior, hadde ikke hellet med seg og måtte bryte på grunn av at sålen på skoen løsnet tidlig i løpet.

Nico

Nico passerer i fint driv på NM.

På fredag var det kvalifisering til mellomdistanse-finale for alle seniorene. Gaute Hallan Steiwer løp meget bra og vant heatet sitt. Nicholas i samme heat gikk også videre. Disse to i tillegg til Matt Speake var de tre seniorene våre som tok seg enkelt videre til finalen.

På lørdag var det tid for NM mellom finaler. Gaute løp igjen et solid løp, og også Matt løp inn til premie på henholdsvis 7. og 21

psychologic aspects, may often require a multidisciplinary sildenafil dosage The vast majority of patients will need to consider direct.

. plass i H21. I H19-20 løp Steinar inn som nummer 16 i H19-20, kun 3 minutter bak vinneren.

Ingvild Fleisje var fornøyd, løp et stabilt løp og kom på 22. plass. Hedda Vonen og Ellen Ariansen løp relativt likt og endte opp på 38. og 42. plass i D17-18.

Men dagens høydepunkt var Andrine Benjaminsens strålende løp som resulterte i et NM-gull i mellomdistansen. I krevende skråliorientering viste hun seg fram med et topp o-teknisk gjennomført løp, og var over minuttet før andre jente i mål. Gratulerer til Norgesmesteren!

Gaute

Gaute spurtet inn til en sterk 7. plass på mellomdistansen i H21. Kun 2,17 min bak vinneren.

Etter løpet på lørdag var det dekket for bankett. Buffet med mye god mat, god stemning og premieutdeling tok plass i Trønderhallen. Gode og mette var løperne klare for stafetten neste dag
.

Lillomarka stilte med fire stafettlag, to herrelag og to damelag. Matt og Steinar løp ut på førsteetappe og begge løp bra. Matt sendte ut Nico bare et par minutter bak tet, og Steinar veksler med Mathias like bak. Nico løp opp flere plasser og sender ut Gaute som femte løper siste etappe. Gaute hadde ikke sin beste dag rent fysisk, og førstelaget til guttene endte til slutt opp på 9. plass. Mathias vekslet med Vidar på andrelaget og han løp inn til en 51. plass blant de 75 lagene.

DSC_0136

Andrine, Ingvild F og Siri fornøyde etter NM-stafetten.

På de relative unge jentelagene stiller Siri og Hedda på start på første- og andrelaget. Siri veksler med Ingvild F som løp et meget bra løp og hentet opp flere plasser. Videre veksler Ingvild med Andrine som avsluttet for førstelaget. Andrine løp også opp noen plasser og laget endte opp med en flott 12. plass. På andrelaget vekslet Hedda med Ellen, og videre med Ingvild Brekke. Andrelaget klatret også opp noen plasser og kom til slutt på 39. plass blant de 52 lagene.

Andrine1

MELLOMDISTANSENGULL: Andrine med sølvvinner Tonje Vassend (t.v) og bronsevinner Ragnhild Hjermstad, begge fra Fossum.

Etter to medaljer og mange flotte plasseringer reiste en fornøyd Lillomarka-gjeng hjem for å forberede seg til natt-NM den kommende helgen.